atec-XXL-l1 atec-arcera atec-centaurus-l2 atec-cicium atec-olympialine-l1 atec-regency-l4 atec-starline-diamond-l2 atec-thensa

7 values van Atec

Brochures

Atec

pdf logo  NL/DE/ENG

Paardentrailers

pdf logo  NL

Aanhangwagens

pdf logo  NL/DE/ENG/FR 

Wilt u de beste trailer voor uw paard? Atec heeft veilige paardentrailers die aan uw wensen voldoen! Atec maakt kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elke trailer is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts één doel voor ogen:

Optimaal comfort voor u en uw paard!

Optimaal rijcomfort

Atec paardentrailers zijn sterk, stabiel en duurzaam. Elk van onze paardentrailers heeft een geheel automatisch gelast en volbad verzinkt chassis. Dit zorgt samen met de hoogwaardige opbouw en onafhankelijk geveerde torsieassen voor optimaal rijcomfort.

Maximaal comfort

Het interieur en exterieur van onze paardentrailers is ontworpen met aandacht voor uw paard. Het laden van uw paard wordt makkelijk door de lage instap. Tijdens de rit zal uw paard rustig blijven door de comfortabele vering. De zonwerende uitzetramen zorgen voor frisse lucht, waardoor uw paard klaar is voor topprestaties. Ons unieke Easy Release Systeem zorgt ervoor dat ook het uitladen gemakkelijk en comfortabel verloopt voor u en uw paard.

Lange levensduur

Het design, de constructie en de materialen van onze paardentrailers zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. Elke trailer is voorzien van een rubberen vloer. De stabiliteit wordt gewaarborgd door een speciaal ontwikkeld aluminium frame wat de zijwanden met het dak verbindt. Het geventileerde chassis is uitgevoerd met kokerbalken U-profielen. Deze unieke eigenschappen garanderen samen de lange levensduur van uw Atec paardentrailer.

Adres gegevens

Atec Aanhangwagens B.V.

Molenstraat 24
Beers
5437 AB
Nederland

.

+31 (0) 485 322 322 
+31 (0) 485 320 356
KvK Den Bosch: 56402457
www.atec.nl

Vacatures

atec collega gezocht

RecyBem

BEM BANNER ATEC

Atec groep

Logo-Atec-kl2 

xxtrail logo

logo rebel blauw