7 values van Atec

Brochures

Atec

pdf logo  NL/DE/ENG

Paardentrailers

pdf logo  NL

Aanhangwagens

pdf logo  NL/DE/ENG/FR 

Atec introduceert nieuw modellen gamma op Equitana

Afgelopen weekend (18-3-2017) startte de equitana voor 2017. Atec is daar aanwezig en presenteert met trots haar nieuwe modellen gamma.

Equitana 2017 Atec

De Arcera, Thensa en Cicium zijn gericht op het transport van paarden van de 21e eeuw! Modern design afgestemd op de huidige wensen: breder, hoger, langer en toch lichter. Gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteitstandaard. 

Een unieke vormgeving met groot gebruikscomfort en veel ruimte voor uw paard. Naast een standaard achterklep zijn de trailers ook leverbaar met een klep/deuren combinatie, waarbij ook één (halve) deur als oploopklep gebruikt kan worden. Gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteit met standaard een AluProtec vloer, Pony verstelling, grote zonwerende designramen met tralies en geheel voorzien van LED verlichting incl. 3e remlicht. De geschroefde en verlengde disselbenen tot aan de voorste as in combinatie met het geventileerd chassis en de torsiegeveerde AL-KO assen zorgen voor een hoog rijcomfort.

Arcera

De Arcera heeft een design polyester voorpunt waardoor de trailer aerodynamisch is. Dit zorgt voor een hoog rijcomfort. Deze trailer is leverbaar in hout of aluminium. 

 

Thensa

Met een stijlvolle symmetrisch gevormde polyester neus en twee ruime deuren heeft de Thensa een uniek voorkomen.

Cicium

De Cicium is onze volpolyester trailer. Met zijn grote verzorgingsdeuren aan beide zijden en rotvrije wanden is deze trailer gereed voor jaren duurzaam gebruik.

 

 

 

Adres gegevens

Atec Aanhangwagens B.V.

Molenstraat 24
Beers
5437 AB
Nederland

.

+31 (0) 485 322 322 
+31 (0) 485 320 356
KvK Den Bosch: 56402457
www.atec.nl

Vacatures

atec collega gezocht

RecyBem

BEM BANNER ATEC

Atec groep

Logo-Atec-kl2 

xxtrail logo

logo rebel blauw